کمیته تحقیقات دانشجویی

✅ اولین جلسه ی هسته ی علوم اعصاب در نیمسال دوم تحصیلی؛ در روز دوشنبه مورخ ۶ اسفند ۹۷، با حضور جمعی از دانشجویان و مسئولین سایر هسته ها در سالن نحوی برگزار گردید.

در این جلسه؛ ضمن معرفی برنامه های کمیته تحقیقات در ترم های فرد و زوج و چگونگی عملکرد هسته ها در ترم جاری توسط سرکار خانم فاطمه آموزگار ( دبیر کمیته تحقیقات )،سرکار خانم حسین زاده ( مسئول هسته علوم اعصاب و هسته های پژوهشی ) در ارتباط با خبرنامه علمی و نحوه کار هسته ها و هم چنین برنامه ی هسته ی علوم اعصاب در ترم جاری صحبت کردند. لازم به ذکر است سرکارخانم مهرناز مرادی و  جناب آقای علی عسکری ( عضو هسته علوم اعصاب و کمیته تحقیقات دانشجویی ) در ارتباط با اصول ژورنال کلاب و اپلیکیشن terllo جهت انسجام بهتر اعضای هسته ها؛ توضیحاتی را در اختیار حضار قرار دادند.

🛑 لازم به ذکر است جهت شرکت در برنامه ی هسته ها و آموزش سرچ تا نگارش پروپوزال و مقاله حتما در روز سه شنبه مورخ ۱۴ اسفند ۹۷ در جلسه ی کمیته تحقیقات دانشجویی که مکان آن متعاقبا اعلام می گردد، شرکت نمایید...

❌ برای کلیه ی افرادی که در تور پژوهشی نیمسال اول شرکت نمودند؛ برنامه های ویژه تری را در نظر داریم؛ لذا حتما در این جلسه شرکت نمایند ( حتی اگر قصد ادامه ی موضوع ثبت شده ی خود در تور گذشته را ندارید...)

🛑جهت ثبت نام قطعی به آی دی زیر پیام دهید؛ شرکت در این جلسه "رایگان" می باشد

👇👇👇👇