tech

اخبار

دومین دوره تور پژوهشی مقدماتی توسط کمیته تحقیقات دانشجویی و با همکاری انجمن علمی علوم آزمایشگاهی و هوشبری،با حضور ۷۰ نفر از دانشجویان و تشکیل ۲۵ گروه جهت نگارش پروپوزال،از تاریخ ۲۷ فروردین ۹۸ لغایت ۲۹ فروردین ۹۸ برگزار گردید، در این تور دانشجویان با کمک اعضای کمیته تحقیقات دانشجویی، عنوان خود را تعیین کردند و بعد از گذراندن کارگاه های جست و جو در پایگاه های علمی، نرم افزار end note و پروپوزال نویسی؛ اولین پروپوزال خود را نوشتند. گفتنی است این افراد تا روز سه شنبه فرصت تکمیل و ارسال اطلاعات خود به سامانه پژوهان را دارند.

🛑 جشن "پژوهشگر جوان" با حضور معاون محترم تحقیقات و فناوری، مدیر محترم پژوهشی و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی، در روز های آتی برگزار می گردد.

✅اولین دوره تور پژوهشی پیشرفته با حضور ۳۰ نفر از افراد جهت نگارش مقدمه و روش کار مقاله برگزار گردید، و به افرادی که کارهای آزمایشگاهی داشتند، راهنمایی های لازم انجام شد.