tech

اخبار

✅مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران، هفتمین فراخوان اعطای #گرنت_اصلی، #گرنت_محقق_جوان، #گرنت_با_اعتبار_محدود و #گرنت_مقاله_برتر به محققان را منتشر کرد.

✅مهلت ارسال طرح‌ها از اول تا ۳۱ خرداد ۹۸ است و  تمدید نخواهد شد.

✅طرح‌های ارایه شده باید منطبق با محورهای ارایه شده در فهرست اولویت‌های کمیته‌های نیماد و دستورالعمل ارایه شده در #راهنمای_متقاضیان باشند. اولویت‌های جدید مؤسسه در زمینه #چاپ_سه‌بعدی و #بار_بیماری‌های_نورولوژیک را به ترتیب در کمیته فناوری و کمیته علوم اعصاب ملاحظه کنید.

✅طرح‌های مرتبط با پژوهش در آموزش
علوم پزشکی با توجه به همپوشانی با اهداف مؤسسه ملی تحقیقات در آموزش پزشکی (نصر) در این مؤسسه مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد.

✅بر اساس این فراخوان، طرح‌هایی که موضوع آن‌ها بررسی اثربخشی و عوارض ترکیبات (اعم از شیمیایی و گیاهی) است باید ابتدا مطالعات پایه (حیوانی، سلولی، آنزیمی و نظایر آن) آن در سطح دانشگاهی انجام شود و طرح ارایه شده به مؤسسه بر اساس نتایج مرحله اول طراحی و ارسال شود.

✅همچنین طرح‌هایی که با مشارکت سازمان‌‌ها و نهادهای بین‌المللی انجام می‌شود باید مراحل انجام طرح در ایران کاملا تبیین شده و دستاورد طرح برای کشور به طور شفاف توضیح داده شود. جلب مشارکت‌های ملی و بین‌المللی (در صورت ارایه مستندات قانونی)، به کسب امتیاز بالاتری برای طرح منجر خواهد شد
.
✅چنانچه طرح ارسالی (پروپوزال کامل) در فراخوان‌‌های قبلی مورد پذیرش قرار نگرفته ارسال مجدد آن تنها در شرایطی مورد قبول است که تغییرات و به روزرسانی طرح ارایه شده (به خصوص اعمال نظرات داوران در مرحله طرح کامل) در فایل جداگانه‌ای به طور کامل و شفاف توضیح داده شده باشد. در غیر این صورت طرح به مراحل بعدی راه پیدا نخواهد کرد و مسکوت اعلام خواهد شد.

✅بودجه طرح‌های ارایه شده به مؤسسه نیز باید منطقی و مبتنی بر محاسبات دقیق باشد. بدیهی است عدم تناسب بودجه با موضوع و روش کار می‌تواند به عدم پذیرش طرح منجر شود.

✅بودجه‌ طرح‌‌های مصوب گرنت اصلی بر اساس موضوع و روش کار تاکنون بسیار متنوع بوده و از پنجاه میلیون تومان تا بیش از یک میلیارد تومان را در برمی‌گیرد.

✅محقق اصلی باید مقیم داخل (محل کار وی در داخل کشور) یا محقق ایرانی غیرمقیم با وابستگی دانشگاهی به یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی در داخل کشور باشد.

✅وابستگی دانشگاهی محقق اصلی می‌تواند دانشگاه‌های غیرعلوم پزشکی باشد ولی با توجه به رسالت مؤسسه در حمایت از طرح‌های تحقیقاتی سلامت، حداکثر ۲۰ درصد از بودجه مؤسسه به طرح‌هایی که محقق اصلی در دانشگاه‌های غیرعلوم پزشکی شاغل است تخصیص می‌یابد.ضمن این که در این طرح‌ها حتما باید حداقل یک عضو هیأت علمی از دانشگاه‌های علوم پزشکی به عنوان همکار باشد.

✅متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت نیماد (بخش گرنتهای تحقیقاتی/ راهنمای متقاضیان) مراجعه کنند