tech

اخبار

✅ کارگاه مقاله نویسی (scientific writing) با همت کمیته تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی فسا و با تدریس استاد محسن ورزنده برگزار گردید.
این کارگاه ها که در 10 جلسه و از 30 اردیبهشت ماه تا 31خرداد برگزار شد به طور متوسط 18 نفر از دانشجویان منتخب پژوهشگر( بر اساس رزومه ارسالی) شرکت کردند و روش های نگارش مقاله به زبان انگلیسی تدریس شد و دانشجویان هم تمریناتی برای تقویت مهارت های تدریس شده در این کلاس ها زیر نظر استاد ورزنده انجام دادند.
از جمله مواردی که در این کلاس ها مورد بررسی و تدریس قرار گرفت می توان به موارد زیر اشاره کرد
👇👇👇👇

❇️ چگونگی Paraphrasing

❇️ بررسی اجزا هر مقاله  ( absrtact , introduction , method , result , discussion & conclusion) و روش های نوشتن هر بخش

❇️ باید ها و نباید ها در نوشتن مقاله

امید است با برگزاری دوره هایی از این دست  بتوان به ارتقا سطح علمی دانشگاه و دانشجویان کمک کرد.